Un nou manager la Spitalul Județean Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia are un nou director. Mariana Iancu, fost manager al unei firme de salubritate, va conduce pentru o perioadă de 6 luni cel mai mare spital din județul Ialomița. Ea a fost numită prin decizia președintelui Consiliului Județean Ialomița (13 OCTOMBRIE 2016).

Numirea noului manager a fost facută ca urmare a demisiei Violetei Șapira în urmă cu mai bine de o lună. Medicul neurolog a condus spitalul din Slobozia timp de aproape 2 ani.

Mariana Iancu este economist de profesie. Are o amplă experiență ca manager în domeniul privat unde a fost director al societății Vivani Salubritate și apoi reprezentant al societății Polaris în Slobozia. Din noiembrie, spitalul județean va avea și un nou director medical întrucât mandatul deținut de actualul director expiră la sfârșitul lunii.

Administratie, Sanatate, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>