Târgul de toamnă de la Fetești

Târgul de toamnă organizat de Sfânta Parascheva a adunat la Fetești peste 3 mii de oameni (14 OCTOMBRIE 2016). Unii au venit de la zeci de kilometri distanță pentru a se distra în zi de sărbătoare, dar și pentru a cumpăra produse mai ieftine. Zeci de negustori din toată țara au expus pe tarabe tot felul de produse. Micii și pastrama, care au sfârâit pe grătare, au fost la mare cautare, iar comercianții s-au întrecut în oferte.

Și distracția a fost una pe măsură. Tiribombele, sacul de box sau carturile s-au aflat printre preferatele feteștenilor dornici de senzații tari.

Mulți au profitat de ocazie și au făcut cumpărături. Cei care au negociat cu negustorii au ieșit în câștig. Au plecat acasă cu mai multe produse la același preț sau au primit sfaturi cum să prepare bunătățile cumpărate.

Vedetele târgului au fost însa oalele și ceunele din fontă. În funcție de mărime, ele s-au vandut cu prețuri cuprinse între 200 si 25 de lei.

Târgul de toamnă a devenit o tradiție la Fetești, care adună în fiecare an comercianți din toată țara și mii de oameni din partea de est a județului.

Târgul de toamnă de la Fetești se va încheia duminică.

Administratie, Economic, Stiri