Scandal și amenințări în Consiliul Local Urziceni

Jigniri si amenințări cu denunțuri la Parchet în ședinta Consiliului Local Urziceni (24 OCTOMBRIE 2016). Motivul de scandal l-a reprezentat unul dintre punctele suplimentare de pe ordinea de zi care viza alegerea viceprimarului. Pentru că proiectul propus de liberali de a pastra în această funcție viceprimarul ales în urma cu două luni în persoana consilierului local PNL Nicolae Cristea a fost respins, aleșii liberali și-au ieșit din fire și au amenințat cu plângeri la Parchet.

Scandalul a izbucnit la finalul ședinței, după alegerea noului viceprimar. Marian Neagu de la PSD a fost votat de 10 din cei 17 consilieri locali. Nervoși pentru că au pierdut, aleșii liberali au trecut la amenințări și jigniri.

Pentru că primarul Constantin Sava a fost trimis în judecată într-un dosar de instigare la abuz în serviciu și nu își mai poate exercita funcția, atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul Liviu Cazan. În această ședință a fost ales un nou viceprimar care să țină locul viceprimarului cu atribuții de primar.

Administratie, Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.