Partidul Mișcarea Populară și-a lansat candidații

Partidul Mișcarea Populară și-a lansat candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie într-o atmosferă de entuziasm și în zgomot de vuvuzela (6 NOIEMBRIE 2016). Peste 6000 de oameni din toată țara au umplut duminică Sala Palatului din capitală. Mișcarea Populară are liste complete de candidați în toate județele. Din Ialomița la eveniment a participat o delegație numeroasă de peste o sută de persoane care a însoțit candidații ialomițeni pentru Parlament. La Camera Deputaților pe prima poziție se află Nicu Pericli, iar la Senat lista este deschisă de Gabi Ionașcu.

În discursurile lor, membrii marcanți ai mișcării au subliniat importanța alegerilor din decembrie și au punctat numirea lui Traian Băsescu ca prim-ministru.

În discursul său de aproape o oră, președintele PMP Traian Băsescu a prezentat programul partidului pentru o posibilă guvernare. Printre priorități se numără unirea cu Republica Moldova, infrastructura, irigațiile, sistemul de sănătate și educația.

Traian Băsescu și-a anunțat susținătorii ca va fi prezent în timpul campaniei în toată țara și că va lupta pentru România.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.