Candidații ALDE Ialomița pentru Parlament

Cu speranța că va obține pe 11 decembrie un loc de senator și unul de deputat, ALDE Ialomița a pornit în cursa electorală cu dorința de a trimite în Parlament altfel de politicieni, mai aproape de oamenii din județ și de problemele lor. Cu o zi înainte de debutul campaniei electorale, ALDE și-a lansat candidații în prezența membrilor de partid și ai aleșilor locali (10 NOIEMBRIE 2016). Printre prioritățile candidaților se află sănătatea, un domeniu vitregit în România, mereu lipsit de fondurile necesare asigurării unui serviciu medical de calitate.

Pe primul loc la Senat se află fostul liberal Ioan Martin, care a decis să candideze din partea acestei formaținuni politice, nemulțumit de felul în care au fost reprezentați până acum ialomițenii în forul legislativ al țării.

La Camera Deputaților, prima poziție este ocupată de Răzvan Florescu fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Noul președinte la organizației județene ALDE Ialomița este economist și are o experiență în politică de 4 ani. El completează lista pentru Camera Deputaților de pe poziția 3, după Gheorghe Stelică.

Alianța Liberalilor și Democraților Europeni are în Ialomița liste complete pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.