Veta Biriș, recital de excepție la recepția Consiliului Județean Ialomița

Momente emoționante înainte de 1 Decembrie la Slobozia. Veta Biriș în lacrimi pe scena sălii de spectacole a Consiliului Județean Ialomița (30 NOIEMBRIE 2016). Artista a susținut un recital de excepție cu o zi înainte de sărbătoarea națională. 300 de oameni au ascultat-o în picioare și au cântat odată cu ea cântecele patriotice atât de cunoscute. Îndrăgita interpretă de muzică populara ne-a mărturisit, într-un interviu acordat în exclusivitate, că de fiecare dată când cântă aceste melodii, sufletul i se umple de lacrimi și recunoștință. Spectacolele pe care le are în acestă perioadă o fac să retrăiască ziua națională de mai multe ori într-o singură zi.

Ziua Națională a fost sărbătorită în avans printr-un spectacol organizat de Consiliul Județean Ialomița, o recepție oficiala și o expoziție cu momente din primul război mondial. Evenimentul i-a reunit pe primarii din județ, pe șefii instiuțiilor deconcentrate, pe oamenii de afaceri și pe foștii președinti ai Consiliului Județean Ialomița.

Pe scena au urcat artiști ialomițeni care au dat viață dansurilor și cântecelor românești într-o interpretare de mare ținută.

Corala “Sfântul Mare Mucenic Mina” a oferit publicului un moment de suflet autentic românesc.

Administratie, Cultura, Stiri