Gheorghe Turda, în lacrimi la Mihail Kogălniceanu

Ziua Națională sărbătorită cu multă emoție la Mihail Kogălniceanu. Sătenii s-au adunat în fața Căminului Cultural din localitate unde au urmărit spectacolul artistic pregatit de edili. Drapelul național a fost purtat în piept de localnici, iar fetițele din ansamblul școlii l-au avut prins în păr, în amintirea incidentului de acum trei ani din Covasna (1 DECEMBRIE 2016).

Oaspete de onoare a fost artistul Gheorghe Turda. Cunoscutul interpret de muzică populară a fost puternic impresionat de primirea călduroasă pe care locuitorii din Mihail Kogălniceanu i-au făcut-o de sărbătoarea națională.

Atmosfera de sărbătoare și cântecele interpretate de Gheorghe Turda au redeșteptat în inimile celor prezenți sentimentul patriotic. Cei mici s-au prins în horă și au trăit alături de cei mari momentul aniversării marelui act de la 1 Decembrie 1918.

Locuitorii au primit din partea primăriei cărți poștale cu mesaje patriotice care amintesc de sacrificiul făcut de generațiile trecute pentru România de astăzi.
(înregistrarea integrală pe www.tvialomita.ro, secțiunea EMISIUNI)

Administratie, Eveniment, Stiri