Iadul alb în Ialomița și Brăila

A fost prăpăd azi noapte în Ialomița, dar și în Brăila. Furioasă, iarna a lovit din nou cu putere. Circulația rutieră a fost complet paralizată din cauza viscolului în cele două județe. Zeci de mașini au rămas blocate în nămeți. Disperați, șoferii au cerut ajutor la 112. Dacă unii au acceptat să mergă la adăpost, alții nu au vrut să-și abandoneze autoturismele și au preferat să aștepte toată noaptea în mașini (11 IANUARIE 2017).

Alții, în ciuda situației disperate, și-au păstrat umorul și au făcut haz de necaz.

Șapte persoane care au rămas blocate în două autoturisme pe DN 21A între Bărăganu și Țăndărei au fost luate de un utilaj de dezapezire și duse în siguranță într-o benzinărie.

Situația e disperată și în satele din județul Brăila. Greu încercați de viscolul aprig, oamenii încearcă să-și croiască drum prin troienele înalte și de 2 metri, care au astupat cu totul casele și ulițele.

Pompierii au intervenit în mai multe cazuri de urgență. In Ialomița un bebeluș de 8 luni din Andrășești, cu febră, a ajuns la spital dupa trei ore, iar o tânără din Dridu care a nascut un baiețel a fost transportată cu mare dificultate la un spital din Bucuresti.

Eveniment, Stiri, Vreme