Marș pentru viață la Urziceni

De Buna Vestire, peste 600 de copii, tineri, mame și preoți au participat la Urziceni la « Marșul pentru viață ». După ce a traversat orașul pe jos, mulțimea s-a adunat în fața catedralei din localitate unde a avut loc o slujbă religioasă. Adulți și copii au purtat cu ei baloane multicolore și pancarte cu mesaje de susținere a mamei și a vieții. Evenimentul a avut ca scop conștientizarea valorii fiecărei vieți umane dar și a prețuirii pe care fiecare copil este dator să o acorde celei care l-a adus pe lume. Marșul a fost o adevărată trăire a bucuriei în ziua în care odată cu Maica Domnului este sărbătorită și femeia creștină (25 MARTIE 2017).

În fața catedralei au fost organizate ateliere de lucru unde zeci de copii și-au dovedit măiestria în pictura icoanelor pe sticlă sau în meșteșugul încondeierii și potcoviri ouălor.

Alții au plantat flori, au jucat șah sau au desenat pe astfalt.

Participanții și-au arătat susținerea pentru familia creștină tradițională.

La finalul evenimentului, zeci de baloane și porumbei albi au fost eliberați către cer. Marșul pentru viață a fost organizat în 285 de orașe din România și Republica Moldova.

Educatie, Social, Stiri