Ministrul dezvoltării regionale, întâlnire cu primarii din Ialomița

Ministrul Dezvoltării Regionale le-a cerut primarilor din Ialomița să renunțe la proiecte de stadioane și baze sportive și să facă mai întâi drumuri, canalizare și școli. Sevil Shhaideh s-a întâlnit la Slobozia cu autoritățile locale și a discutat cu acestea despre proiectele pe care guvernul vrea să le finanțeze. Vicepremierul le-a spus primarilor să-și prioritizeze invetițiile, astfel încât în fiecare sat să existe servicii de bază. Ministerul Dezvoltării pe care îl conduce Sevil Shhaideh, are la dispoziție, până în 2020, o sumă de 30 de miliarde de lei pentru finanțarea investițiilor locale (30 MARTIE 2017).

Vicepremierul le-a vorbit aleșilor locali și despre reforma administrației publice. În acest sens, proiectul Codului Administrativ urmează să fie trimis în Parlament, după încheierea consultărilor publice.

Sevil Shhaideh le-a răspuns punctual primarilor la întrebări.

Prezența viceprim-ministrului la Slobozia se înscrie în seria de vizite pe care acesta le face în țară pentru promovarea Programului Național de Dezvoltare Locală, care are ca scop dezvoltarea satului românesc.

Administratie, Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>