Bătaie între doctorițe la Spitalul Slobozia

Incident fără precedent la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia. Doi medici s-au luat la bătaie chiar sub ochii pacienților. Conflictul a izbucnit in Unitatea de Primiri Urgențe între șefa secției și o doctoriță de la boli interne. Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă penală. Cei doi medici implicați în conflict, au uitat de statutul pe care îl au, s-au lovit cu pumnii și picioarele și și-au adresat cuvinte jignitoare. Întreaga scenă s-a derulat sub privirile îngrozite ale pacienților.Scandalul ar fi izbucnit ca urmare a întârziere interpretării unor rezultate medicale pentru un pacient ajuns la urgențe de către specialistul de la interne, fapt care a enervat-o la culme pe șefa de la UPU. A fost nevoie de intervenția unui alt medic pentru ca spiritele să se potolească. Incidentul a fost făcut public de un consilier local în cadrul ședinței de consiliu județean din această lună.

Directorul spitalului spune ca tensiunile au fost cauzate de suprasocilitarea medicilor ca urmare a deficitului de specialiști cu care se confruntă unitatea sanitară.

Scandalul a fost criticat de președintele Consiliului Județean Ialomița.

Cei doi medici vor trebui să dea socotelală pentru comportamentul lor în fața Colegiului Medicilor. În plus, o anchetă penală a fost începută în acest caz.

Sanatate, Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>