PSD trimite o femeie să câștige Primăria Țăndărei

Un om mereu alături de oameni, muncitor, serios și dedicat profesiei. Este caracterizarea făcută de colegii de partid candidatului PSD la Primăria Tăndărei cu ocazia lansării oficiale în cursa electorală (27 MAI 2017). Nicoleta Toma, profesor de meserie și directorul unei școli din oraș, pornește în competiția pentru funcția de primar având alături sprijinul unei echipe puternice atât la nivel județean cât și național.

Nicoleta Toma are șansa să devină prima femeie primar al unui oraș din Ialomița.

Invitați la eveniment, parlamentarii social democrați de Ialomița au punctat realizările guvernului Grindeanu și au pus accent pe onorarea promisiunilor făcute în campania electorală de către Partidul Social Democrat.

A fost scos în evidență și amplul procesul de modernizare al orașului început de fostul primar de Țăndărei, Crisian Roman.

Fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă a încurajat-o pe Nicoleta Toma în lupta electorală și a sfătuit-o să rămână mereu atentă la nevoile comunității.

La alegerile din 11 iunie, PSD ocupă prima poziție pe buletinele de vot.

Comandat de PSD Ialomita, executat de Noro Production SRL, cod unic de identificare AEP: 21170004

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>