Viceprimarul, candidatul PSD la Primăria Fierbinți-Târg

Locuitorii din Fierbinți –Târg se pregătesc și ei de alegeri. În parcul din fața noului sediu al primăriei orașului, în prezența a zeci de susținători și simpatizanți, social democrații și-au lansat oficial candidatul în cursa electorală (28 MAI 2017). La alegerile din 11 iunie, PSD merge pe mâna lui Marius Alin Câmpean pentru funcția de primar al orașului Fierbinți –Târg. Actualul viceprimar al localității a primit sfaturi chiar de la ministrul agriculturii, Petre Daea, prezent la evenimentul electoral.

De apreciere și susținere s-a bucurat Marius Câmpean și din partea conducerii Consiliului Județean Ialomița și a parlametarilor social-democrați, care au punctat onorarea promisiunilor electorale de către PSD.

Continuarea proiectelor începute pentru modernizarea orașului reprezintă principala prioritate din programul cu care Marius Câmpean vine în fața alegătorilor din Fierbinți-Târg.

Invitații i-au îndemnat pe cei prezenți să iasă pe 11 iunie la vot și să voteze candidatul PSD la primăria Fierbinți –Târg.

Comandat de PSD Ialomița, executat de Noro Production SRL, cod unic de identificare AEP: 21170004

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>