Consultații medicale gratuite pentru copii la Perieți

De ziua lor, zeci de copii din comuna Perieți au beneficiat de consultații medicale gratuite. Acțiunea a fost organizată de Spitalul Județean de Urgență din Slobozia (1 IUNIE 2017). Cei mici au fost văzuți de un oftalmolog și un stomatolog, care au venit în sat echipați cu aparatură medicală modernă. Consultațiile au fost oferite chiar în sala de ședințe a Consiliului Local. Copiii au fost aduși din toate satele comunei cu microbuzul școlar și au stat la coadă până când le-a venit rândul să ajungă în fața medicilor. Au așteptat răbdători să vadă dacă medicii descoperă că pierd prea mult timp la calculator și mănâncă prea multe dulciuri.

Copiii au primit sfaturi de la medici și câte o pastă de dinți.

Pentru că sunt într-o minivacanță, autoritățile locale le-au pregătit copiilor din Perieți și alte surprize de ziua lor.

De la Perieți, caravana de 1 iunie a tinerilor medici de la Spitalul din Slobozia a mers la Amara unde au fost consultate alte zeci de copii.

Administratie, Sanatate, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>