Ministrul Sănătății în campanie electorală la Țăndărei

Ministrul Sănătății alături de candidata social-democraților pentru Primăria Țăndărei (5 IUNIE 2017). Florian Bodog a mers împreună cu echipa de campanie pe străzile orașului, a stat de vorbă cu electoratul și le-a explicat oamenilor cât de importantă este susținerea de la centru pentru viitorul edil al localității. Reprezentantul guvernului le-a vorbit oamenilor despre proiectele din sănătate ale executivului Grindeanu și i-a îndemnat să meargă la vot pe 11 iunie.

În urma sondajelor, Nicoleta Toma s-a situat pe prima poziție în preferințele electoratului, iar motivele pentru care locuitorii din Țăndărei ar trebui să-i acorde votul sunt numeroase.

Candidata PSD este încrezătoare în șansele sale și crede că oamenii din Țăndărei au nevoie de un primar care să-i asculte, să le audă doleanțele și să găsească soluții viabile la problemele lor.

Pe buletinul de vot, Nicoleta Toma ocupă prima poziție.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>