Tinerii alături de Ion Măiță, candidatul PSD la Primăria Amara

Tinerii sunt alături de Ion Măiță, candidatul social-democrat la Primăria Amara la alegerile parțiale din 11 iunie (8 IUNIE 2017). Zeci de tineri, membri de partid și simpatizanți au participat la o impresionantă caravană electorală pe străzile din orașul stațiune. În fruntea lor s-a aflat ministrul pentru dialog social, Gabriel Petrea, dar și deputatul PSD Andrei Pop. În ciuda vremii ploioase, caravana a parcurs mai multe străzi. Tinerii au impărțit materiale electorale și le-au explicat oamenilor de ce este importantă continuitatea la primărie.

Ion Măiță își dorește ca Amara să devină un oraș modern, în care oamenii să trăiască în condiții occidentale. Pentru asta este nevoie să ducă mai departe proiectele începute de administrația PSD în localitate.

Locuitorii din Amara vor merge duminică, 11 iunie, la vot pentru a-și alege primarul după ce fostul edil, Victor Moraru a devenit președinte al Consiliului Județean Ialomița.

- Comandat de PSD Ialomita, executat de Noro Production SRL, cod unic de identificare AEP: 21170004

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>