Amara își alege primarul

Locuitorii din Amara, Țăndărei și Fierbinți –Târg sunt așteptați astăzi la urne (11 IUNIE 2017). Ei își vor alege primarul pentru următorii 3 ani. La Amara, candidații s-au numărat printre primii alegători. Matinal a fost la vot și președintele Consiliului Județean Ialomița. Victor Moraru a intrat în secția de votare puțin după ora 8 cu speranța că electoral va vota pentru continuarea proiectelor de modernizare a orașului stațiune începute în mandatele în care politicianul a fost edil la Amara.

Cu mari emoții, dar și încredere în viitor a votat și Ion Măiță. Candidatul social democrat pentru funcția de primar al orașului a venit la secția de votare însoțit de familie și apropiați. Acesta și-a exprimat convingerea că Amara are nevoie de continuitate și normalitate în viața administrativă a localității.

La Amara sunt așteptați la urne puțin peste 6000 de alegători. Ei își vor exprima opțiunile în 5 secții de votare organizate pe teritoriul orașului.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>