Ședința extraordinară a Consiliului Județean Ialomița – iunie 2017

Consilierii județeni au fost convocați în această săptămână într-o sedință extraordinară (14 IUNIE 2017). Aleșii locali au dezbătut și aprobat necesitatea achiziționării unor servicii juridice de consultanță și reprezentare a Spitalului Județean de Urgență într-un nou caz de malpraxis. Pentru că suma solicitată drept despăgubiri morale este de un million de euro s-a deci că este nevoie de angajarea unei case de avocatură specializată în astfel de litigii. După lungi dezbateri, proiectul de hotărâre a fost adoptat.

În aceeași sedință, consilierii județeni au vota și cotele de carburant pentru instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean.

Deși apasă greu pe bugetul județului, sumele datorate de Spitalul Județean de Urgență Slobozia vor fi plătite fără ca personalul instituției sau pacienții să aibă de suferit. Asigurarea vine din partea președintelui Consiliului Județean, Victor Moraru, care susține că prin sprijin de la guvern, cea mai mare unitate sanitară din județ va contiuna să se modernizeze.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>