Serbare de sfârșit de an școlar la Ciochina

Sfârșitul de an școlar a adus multă bucurie în rândul elevilor dar și emoții și regrete celor care au absolvit un ciclu de învătământ. La Ciochina, festivitatea de premiere a adunat la Căminul Cultural din localitate toată suflarea comunei. Într-o atmosferă de sărbătoare, în prezența părinților, bunicilor și a autorităților locale, cei mai silitori elevi au fost răsplătiți cu diplome și coronițe (16 IUNIE 2017).

Plină de emoție a fost despărțirea elevilor din clasa a IV-a de doamna învățătoare. Cu ochii plini de lacrimi în semn de recunoștintă și respect, copii și-au luat adio, prin cântec și poezie, de la dascălul care timp de 4 ani i-a îndrumat pe drumul anevoios al cunoașterii.

Cu emoție s-a despărțit de școala și profesorul de matematică. După o viață întreagă petrecută la catedră, dascălul s-a pensionat.

După ce și-au primit premiile, elevii i-au încântat pe cei prezenți cu talentul lor artistic.

Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>