Parlamentarii PSD de Ialomița, raport de activitate

Trei din cei patru parlamentari PSD de Ialomița și-au prezentat activitatea desfășurată în Parlament în prima sesiune din acest an (5 IULIE 2017). Zeci de propuneri legislative, declarații politice, interpelări și luări de cuvânt în plen precum și o moțiune de cenzură au fost înregistrate de senatorul și deputații social democrați din Ialomița în rapoartele lor de activitate. Toate acțiunile parlamentarilor PSD urmăresc transpunerea în practică a promisiunilor făcute în campania electorală și susținerea guvernului în realizarea lor.

Pe rând, cei trei parlamentari au prezentat propunerile legislative inițiate dar și comisiile parlamentare în care activează.

În privința moțiunii de cenzură, care a dus la căderea guvernului Grindeanu, toți parlamentraii PSD de Ialomița au votat pentru retragerea încrederii acordată propriului executiv.

Parlamentarii se vor afla în vacanță până în septembrie, când începe cea de-a doua sesiune parlamentară.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>