Ziua contabilului sărbătorită în Ialomița

Experții contabili și contabilii autorizați au sărbătorit, pentru a 13 oară, ziua profesiei (21 SEPTEMBRIE 2017). La Slobozia, evenimentul a fost organizat la Sala de spectacole a Consiliului Județean Ialomița. Contabilii au venit în număr mare din tot județul pentru a fi impreună la ceas aniversar. Alături de ei s-au aflat oficialitățile locale, politicieni și oameni de afaceri, care au subliniat importanța acestei meseri și i-au felicitat pe contabili pentru activitatea pe care o desfășoară.

În contextul accelerării globalizării, adaptarea la noile tehnologii informaționale și schimbarea frecventă a legislației în domeniul economiei sunt cele mai importante provocări cărora contabilii trebuie să le facă față.

La final, au fost premiați cei mai performeri contabili. Evenimentul a fost organizat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România Filiala Ialomița și s-a încheiat cu un spectacol folcloric susținut de Ansamblul „Doina Bărăganului”.

Economic, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>