Vizită la nivel înalt la Slobozia

Vizită la nivel înalt la Slobozia. Ambasadorul Marii Britanii la București s-a întâlnit cu oficialitățile locale și județene, ca urmare a unei invitații lansate de deputatul Andrei Pop. Discuțiile au avut loc în sediul Primăriei Slobozia și s-au purtat în jurul a două teme importante: situația românilor stabiliți în regat după Brexit și oportunitățile de investiții britanice în Ialomița. Românii reprezintă a treia comunitate de emigranți din Regatul Unit după irlandezi și polonezi și ocupă un rol important în economia statului englez (28 SEPTEMBRIE 2017).

Marea Britanie este interesată în continuarea relațiilor economice cu România și după ieșirea din Uniunea Europeană.

Ambasadorul Marii Britanii a fost invitat de deputatul Anderi Pop, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Marii Britanii si Irlandei de Nord, la Forumul Invest România organizat anul viitor în orașul Amara. La finalul vizitei în Slobozia, Excelența Sa a vizitat Centrul Cultural „Ionel Perlea” și Muzeul Național al Agriculturii.

Administratie, Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>