Corina Chiriac, show de excepție la Slobozia

Corina Chiriac le-a cântat pensionarilor din Slobozia de ziua lor (1 OCTOMBRIE 2017). Cunoscuta interpretă de muzică ușoară a fost prezentă la Casa de Cultură Municipală, unde împreună cu autoritățile locale, au fost sărbătorite persoanele în vârstă. Încântați să o revadă pe scenă, bunicii, care au umplut sala de spectacol, au cântat împreună cu artista melodiile celebre din anii tinereții lor.

Corina Chiriac și-a însoțit melodiile de povestiri personale, de aminitiri din epoca comunistă și bancuri, reușind să creeze o atmosferă veselă, de sărbătoare.

Deși împlinește luna aceasta 68 de ani, Corina Chiriac este la fel de frumoasă și plină de viață ca-n tinerețe. Cântăreața mărturisește că munca o ajută să își păstreze cheful de a trăi și îi oferă o energie de adolescent.

Bunicii au fost felicitați de ziua lor de primarul orașului.

În spectacol au evoluat și trei dintre cei mai talentați tineri din Ialomița.

Autoritățile locale intenționează ca anul viitor să invite la Slobozia alte nume sonore ale muzicii ușoare românești din anii 70-80.

Cultura, Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>