Tentativă eșuată de schimbare a viceprimarului din Fetești

Consilierii locali din Fetești au votat împotriva schimbării din funcție de viceprimarului (27 SEPTEMBRIE 2017). Proiectul de hotărâre a fost inițiat de primarul municipiului și pus pe ordinea de zi suplimentară a ședinței din luna septembrie. Intre cei doi edili de la Fetești, ambii de la PSD, au existat tensiuni încă de la începutul mandatului. Mai multe proiecte de hotărări inițiate de primarul Sorin Gafițoi, printre care și aprobarea organigramei privind aparatul de specialitate al primarului, au fost respinse de consilierii locali, influențați se pare de atitudinea potrivnică a viceprimarului. In timpul ședințelor de consiliu local, cei doi și-au adresat replici tăioase. Totul a culminat cu demisia primarului. Edilul a revenit ulterior asupra hotărârii și a decis să supună votului consilierilor locali schimarea din funcția de viceprimar a domnișoarei Silica Vali Tudor.

După ce au cerut o pauză pentru consultări, consilierii au trecut la vot. Pentru schimbare s-au pronunțat doar 5 dintre aleșii locali, iar împotrivă au fost 13 voturi. Votul s-a desfășurat în absența viceprimarului, care nu a fost prezent la ședința de consiliu local.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>