Urziceni, un oraș terorizat de maidanezi

Un oraș întreg terorizat de maidanezi. Se întâmplă la Urziceni unde sute de câini fără stăpân trăiesc pe străzi. Animalele flămânde, care își fac veacul în parcuri și printre blocuri, sunt extrem de agresive, se plâng oamenii. În fiecare săptămână cel puțin o persoană ajunge la spital după ce a fost mușcată de câinii fără stăpân. În urmă cu doar câteva zile, o femeie de 57 de ani a fost la un pas să fie sfâșiata de maidanezi, în timp ce mergea în vizită la fiica ei, iar in urma cu cateva luni un băiețel a fost mușcat de braț iar medicii i-au pus mai multe copci.

Oamenii sunt îngroziți și spun că se tem de ce e mai rău. Câinii umblă în haită, caută mâncare la tomberoane, se ascund sub mașini și atacă atunci când sunt deranjați.

Printre maidanezi sunt și câini de rasă pe care stăpânii lor i-au aruncat în stradă după ce s-au plictisit de ei. Autoritățile locale nu au momentan nicio soluție. În Urziceni nu există un adăpost pentru câini și nici serviciu de ecarisaj.

Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>