Ziua Liceului de Arte “Ionel Perlea”

Elevii și profesorii de la Liceul de Arte “Ionel Perlea” din Slobozia au fost în sărbătoare (18 OCTOMBRIE 2017). De Sfântul Apostol și Evanghelist Luca, patronul spiritual al liceului lor, ei au sărbătorit ziua școlii. Cu toții s-au strâns la Casa de Cultură Municipală pe a cărei scenă au evoluat cei mai talentați dintre colegii lor. Și nu au fost deloc puțini, dacă este să ne gândim că programul a cuprins peste 30 de numere artistice de la melodii interpretate la pian sau mandoline, la scenete amuzante, ori dansuri moderne și majorete.

Artiștii au fost încurajați de colegii lor spectatori cu aplauze.

Pe scenă au evoluat chiar și dascălii.

Invitat la sărbătoarea școlii a fost și primarul municipiului Slobozia, care le-a promis dascălilor și elevilor aceeași susținere financiară ca până acum.

Pentru elevii de la Arte, ziua școlii a fost cu adevărat un moment deosebit în care au putut să-și demonstreze, o dată în plus, talentul și să se simtă mândri că învață într-unul dintre cele mai prestigioase licee din județ.

Primele clase de muzică au fost înființate la Slobozia in 1972. În 2002, școala a primit numele marelui compozitor ialomițean Ionel Perlea. Cu fiecare generație care a ieșit pe porțile școlii, liceul a devenit un etalon al învătământului din Ialomița.

Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>