Actorul Marcel Iureș și filmul “Octav” la Slobozia

Cea mai apreciată peliculă cinematografică românească, filmul „Octav”, a adunat în sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură din Slobozia sute de cinefili (4 NOIEMBRIE 2017). Proiecția a fost una specială. Spectatorii au vizionat filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal din „Octav” și a regizorului Serge Ioan Celibidachi, care au fost prezenți în sală. Filmul, încărcat de emoție și nostalgie, a fost apreciat de publicul din Slobozia, care a aplaudat minute în șir prestația actorilor și a interacționat cu aceștia adresându-le numeroase întrebări.

Filmul spune povestea unui bărbat ajuns în iarna vieții, care își trăiește trecutul și descoperă bucuria de a trăi. Lung metrajul este în același timp povestea fiecăruia dintre noi.

Un interes deosebit din partea publicului l-a stârnit și numele filmului.

Deși pelicula a mai rulat la Slobozia și la începutul lunii octombrie, sala a fost din nou plină. Mulți au venit pentru a doua oară pentru a desluși mai bine mesajul filmului.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Slobozia și Casa Municipală de Cultură.

Pelicula a fost selecționată în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Montreal, din Canada.

Cultura, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>