Județul Ialomița prezent la Târgul Național de Turism

Peste 200 de agenții și tur-operatori au promovat, la cea de-a 38-a ediție a Târgului Național de Turism, vacanțe, excursii și sejururi avantajoase pentru anul 2018. Cele mai pitorești zone din România au adus la Romexpo, pe lângă broșuri și pliante, bunătăți specifice, tradiții și obiceiuri care au adunat lângă standuri mii de vizitatori încă din prima zi a târgului (16 NOIEMBRIE 2017).

Printre expozanți, pentru prima dată s-a aflat și Consiliul Județean Ialomița. Ansamblul „Doina Bărăganului” și Corala „Sfântul Mare Mucenic Mina” au evoluat în deschiderea evenimentului, oferind vizitatorilor un spectacol artistic de cea mai bună calitate.

Stațiunea Amara, domeniul Manasia, orașul medieval unde s-a născut Mihai Viteazul, muzeele din județ și podurile dunărene sunt obiectivele turistice și istorice promovate de Consiliul Județean Ialomița la târgul de turism.

Cea mai solicitată destinație turistică din Ialomița a fost și în 2017 stațiunea Amara, unde s-a înregistrat o creștere importantă a numărului de turiști. Consiliul Județean Ialomița își propune ca în anul viitor să plaseze turismul pe lista de priorități. Creșterea serviciilor în acest domeniu și promovarea mult mai intensă a locurilor pitorești și încărcate de legendă din județ pot așeza Ialomița pe harta turistică a României, este de părere președintele Consiliului Județean.

Ediția de toamnă a târgului de turism își va închide porțile pe 19 noiembrie. Din Ialomița, în zilele următoare vor fi prezente la Romexpo ansamblurile folclorice din Săveni și Sudiți.

Administratie, Economic, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>