16 proiecte de hotărâri în dezbaterea consilierilor județeni

Conducerea Consiliului Județea Ialomița a făcut publice proiectele de hotărâri ce vor fi dezbătute în cadrul ședinței din luna noiembrie (21 NOIEMBRIE 2017). Pentru prima dată, la întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți și șefii compartimentelelor din cadrul CJ și ai instituțiilor subordonate acestuia. Fiecare a prezentat detalii în legătură cu proiectele propuse spre aprobare consilierilor județeni. Din cele 16 puncte ale ordinii de zi ale ședinței de joi, 23 noiembrie, patru se referă la modificarea organigramei și statului de funcții din cadrul Spitalului Județean de Urgență, a Muzeului Județean, Bibliotecii Județene și Centrului Cultural Ionel Perlea. Aprobării consilierilor județeni va fi supusă și rectificarea bugetului general al județului pentru anul 2017.

Un alt proiect supus dezbaterii forului legislativ județean se referă la reorganizarea Centrului de Primire în Regim de Urgență a copilului cu vărstă de până la 3 ani.

Trei dintre proiectele de pe ordinea de zi au în vedere modernizarea unor drumuri județene.

De asemenea, va fi supusă aprobării consilierilor județeni acordarea unei plachete și a unei broșuri edililor din județ cu prilejul împlinirii unui sfert de veac de administrație publică județeană.

La finalul întâlnirii cu presa, președintele Victor Moraru a anunțat că intenționează să acorde prime, conform prevederilor legale, angajaților din Consiliul Județean care au înregistrat performanțe în activiteatea desfășurată.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>