Școlile performante, premiate de Consiliul Județean

Cei mai merituoși elevi și dascăli din Ialomița, premiați de Consiliul Județean. 23 de școli și licee din județ care au obținut premii la faza națională a olimpiadelor și concursurilor școlare, vor fi premiate de Consiliul Județean. Directorii unitătilor de învățământ performante au semnat contractele de finanțare. Comparativ cu anul trecut, valoarea premiilor este dublă și reprezintă peste 160.000 lei, bani alocați din bugetul județului. Pentru prima dată au fost premiate și echipajele care s-au situat pe primele locuri la competițiile naționale (23 NOIEMBRIE 2017).

Cei mai mulți bani, peste 35.000 lei, merg și anul acesta la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, care a obținut cele mai multe performanțe. În topul școlilor cu cei mai mulți olimpici urmează Liceul de Arte „Ionel Perlea”, cu premii de aproape 20.000 lei, Liceul Teoretic „Carol I” din Fetești și Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din Slobozia, cu câte 13.000 lei.

Certificatele de excelență vor fi înmânate elevilor și dascălilor care i-au pregătit în cadrul unor ceremonii festive organizate între 5 și 7 decembrie la Slobozia, Fetești și Urziceni.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>