Apa din Perieți, în dezbatere publică

Edilii din Perieți preocupați de potabilizarea apei din comună. Un proiect ce va fi introdus în bugetul de anul viitor al localității a fost prezentat localnicilor din Păltiniș în cadrul unei întruniri publice desfășurată la școala din sat (23 NOIEMBRIE 2017). Pentru că de ani de zile apa din sistemul de alimentare al comunei nu este potabilă, edilii au făcut din rezolvarea acestei probleme o prioritate pentru anul 2018 și au în vedere construirea a patru puncte de tratare a apei. Investiția în valoare de aproximativ 250.000 lei va fi susținută din bugetul local .

Investiția în cele patru puncte de clorinare și filtrare a apei va însemna și o majorare cu un leu pe metru cub a prețului suportat de cetățeni. Sătui să tot cumpere apă de la magazin, oamenii s-au declarat de acord cu noua investiție dar și cu scumpirea apei din sistemul public al comunei.

Edilii intenționează să înființeze o societate de utilități și gospodărie comunală, care să gestioneze serviciul de furnizare a apei potabile în comună.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>