Ajutoare pentru frații rămași orfani

Povestea celor trei frați din Luciu cărora cancerul le-a răpit ambii părinți a impresionat o țară întreagă. Zeci de oameni le-au sărit în ajutor și au reușit să le aducă un strop de bucurie în sufletele pline de tristețe. Copiii au primit aparatură electrocasnică, haine și alimente, iar căsuța în care trăiesc a fost renovată. Printre cei care le-au sărit în ajutor frățiorilor greu încercați de soartă s-au aflat și elevii Liceului de Arte Ionel Perlea din Slobozia. Copiii s-au mobilizat și au organizat la nivelul școlii o colectă de alimente, haine, jucării și bani. Apoi i-au vizitat pe Stelică, Livia și Mirel (29 NOIEMBRIE 2017).

Acasă, elevii i-au găsit doar pe Mirel și Livia. Fratele mai mare, Stelică era la serviciu. Micuții s-au bucurat de darurile primite, dar cel mai mult i-a impresionat faptul că au atât de mulți prieteni în toată țara.

Ca să-i răsplătească pentru efortul lor, Livia i-a acompanita pe noii săi prieteni la chitară cântând un colind.

Elevii au promis să revină cu noi ajutoare, dar mai ales pentru a petrece mai mult timp împreună cu cei trei frați rămași singuri pe lume.

Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>