Soprană la numai 7 ani

Are numai 7 ani, însă cântă precum marile soprane. În timp ce fetițele de vârsta ei se joacă cu păpușile, Alesia ia lecții de canto și pian, studiază partituri complicate și merge la festivaluri și concursuri în țară și în străinătate unde reprezintă cu mândrie România. Visează să ajungă o mare artistă și să cucerească lumea cu vocea ei, precum Maria Callas.

Avea doar 4 ani și jumătate când a început lecțiile de canto. Acum este elevă la Liceul de Arte “Ionel Perlea” din Slobozia în clasa pregătitoare. Adoră să deseneze, să sară coarda, însă cel mai mult îi place să cânte operă. Vocea sa ridică sălile în picioare iar publicul este cucerit de talentul micuței soprane.

Fetița de numai o șchioapă știe exact ce vrea să facă cu viața ei. Să ajungă să cânte pe marile scene ale lumii. Recunoașterea talentului ei o reprezintă numeroasele trofee, medalii și diplome obținute la concursurile la care a participat.

Deși aveau joburi bine plătite în Italia, părinții Alesiei s-au întors în România. Au vrut ca fata lor să nu crească printre străini și să uite să vorbească românește. Au lăsat totul și au luat-o de la capăt, acasă, în România.

Cultura, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>