Certificate de excelență pentru școlile din zona Fetești

De Moș Nicolae, 58 de elevi și 39 de profesori de la școlile din zona Fetești cu rezultate excelente la competițiile școlare au fost premiați de Consiliul Județean Ialomița (6 DECEMBRIE 2017). Festivitatea de înmânare a certificatelor și diplomelor de excelență în educație a avut loc la Liceul Teoretic Carol I din Fetești, unitatea școlară cu cei mai mulți premianți.

Pe podium au mai urcat elevii și dascălii de la alte trei școli din Fetești: Liceul Tehnologic „Anghel Saligny”, Industrie Alimentară și Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu”.

În cadrul aceleași festivități au fost premiate și școlile din Țăndarei, Mihail Kogălniceanu și Platonești.

Premianții și dascălii care i-au pregătit au fost felicitați de autoritățile locale și județene.

Pe lângă diplome de excelență, elevii și profesorii lor au primit și premii în bani. Consiliul Județean a acordat câte 500 lei fiecărui copil care a obținut locul I la faza județeană a olimpiadelor și concursurilor școlare. Aceeași sumă a fost acordată și dascălilor. Pentru prima dată au fost răsplătite și echipajele învingătoare în competițiile școlare. Fiecare membru a primit 100 lei.

Administratie, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>