Proiecte dezbătute în ultima ședință a CJ din 2017

Consilierii județeni vor dezbate 17 proiecte de hotărâri în ultima ședință din 2017. Printre cele mai importante se află repartizarea către bugetele locale ale primăriilor din județ a unor sume de bani pentru cofinanțarea unor proiecte derulate cu fonduri europene (18 DECEMBRIE 2017).

De asemenea, va fi supusă aprobării și rectificarea de buget ca urmare a alocării de către Guvern a unei sume în contul despăgubirilor plătite de Spitalul Județean în cazurile de malpraxis.

Consilierii județeni vor mai dezbate și intenția de contractare a serviciilor unei case de avocatură care să ofere consultanță juridică în procesele civile în care este implicat Consiliul Județean.

Pe ordinea de zi a ședinței din luna decembrie se află și un proiect mai vechi care prevede achiziționarea unui nou sediu administrativ pentru Consiliul Județean Ialomița, proiect care în ședințele ulterioare a stârnit critici din partea consilierilor din opoziție.

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>