Concert caritabil de Crăciun

Inițiativă inimoasă a elevilor de la Liceul de Arte “Ionel Perlea” din Slobozia. Cei mai talentați dintre ei au organizat un concert caritabil de Crăciun. Lor li s-au alăturat absolvenți ai liceului și profesori. Împreună, timp de aproape două ore, au oferit un spectacol de calitate, care a introdus publicul în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Banii adunați vor fi folosiți pentru achiziționarea costumelor necesare grupurilor corale ale școlii. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Centrul Cultural “Ionel Perlea” și s-a desfășurat la sala de spectacole a Consiliului Județean Ialomița (18 DECEMBRIE 2017).

O mână de ajutor la strângerea fondurilor necesare realizării costumelor de scenă ale copiilor a dat și formația Marius Marin, care a încântat publicul cu colinde românești și melodii cunoscute.

În foaierul sălii de spectacole a fost organizată o expoziție cu vânzare de obiecte specifice sărbătorilor de iarnă realizate chiar de elevi.

Cultura, Educatie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>