Moș Crăciun, alpinist la Școala Amara

Pentru că anul acesta nu este zăpadă, Moș Crăciun a fost nevoit să găsească alte modalități de a ajunge la copiii cuminți. A făcut echilibristică pe acoperiș sau a luat trenul din Laponia. Peste tot a fost așteptat cu bucurie de cei mici, care nerăbdători să vadă dacă Moșul Bun le-a împlinit și anul acesta dorințele, au învățat cele mai frumoase cântece și poezii. Pentru zeci de copii din orașul Amara, Moș Crăciun a coborât cu sacul plin de dulciuri și jucării chiar de pe acoperișul școlii. Primii care au ajuns au fost spiridușii și crăciunițele.

Simpaticul bătrânel nu a vrut să coboare de pe acoperiș până când nu a fost sigur că a ajuns la elevii silitori și ascultători de la școala din Amara. A fost convins că nu a greșit destinația chiar de președintele Consiliului Județean Ialomița, aflat în mulțimea de copii.

În cele din urmă, Moșul a coborât în rapel pentru a împărți daruri, spre deliciul asistenței. Momentul a fost surprins de o dronă.

După ce au primit darurile, copiii l-au imbrățișat, i-au cântat, l-au colindat și i-au cerut lui Moș Crăciun să vin măcar de două ori pe an la ei.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>