Ambulatoriu nou la Spitalul din Fetești

Spitalul din Fetești va avea ambulatoriu nou. Clădirea va fi construită lângă cea a spitalului, pe o fundație mai veche. Proiectul, inițiat de autoritățile locale, ce va fi finanțat din fonduri europene, a fost prezentat cadrelor medicale în cadrul unei dezbateri la care au participat reprezentanți ai guvernului și parlamentari de Ialomița. Noua clădire va avea 19 cabinete de specialitate, săli de tratatment și un laborator de radiologie și imagistică medicală (18 IANUARIE 2018).

O primă consultare cu cadrele medicale din spital a scos în evidență necesitatea unei astfel de investiții în infrastructura medicală din Fetești.

Noul ambulatoriu va facilita accesul unui număr mai mare de pacienți la serviciile medicale, creșterea calității acestor și a nivelului de tehnologizare, întrucât cabinetele medicale vor fi dotate cu aparatură performantă de ultimă generație.

Administratie, Sanatate, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>