Anunț Consiliul Județean Ialomița

Consiliul Județean Ialomița anunță organizarea unei selecții pentru ocuparea a două funcții de consilier la cabinetul președintelui.
Se caută persoane dinamice, motivate, interesate de activitatea în administrația publică locală, cu disponibilitate pentru deplasări și program prelungit. Experiența profesională constituie un avantaj.
Condiții de participare: cunoscător de limbi străine nivel mediu/avansat, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile juridic, economic sau administrativ, permis de conducere categoria B.
În vederea participării la selecție persoanele interesate vor depune la registratura Consiliului Județean Ialomița un curriculum vitae însoțit de o scrisoare de intenție, până la data de 5 februarie 2018.

Administratie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>