“Cina de adio”, spectacol jucat cu casa închisă

Primul spectacol de teatru organizat în acest an de Direcția Municipală pentru Cultură din Slobozia a strâns sute de spectatori și s-a jucat cu casa închisă (27 IANUARIE 2018). În regia lui Răzvan Savescu și având în distribuție trei actori celebri cunoscuți de public din aparițiile pe micul ecran, comedia franțuzească „Cina de adio” s-a bucurat de succes în rândul publicului iubitor de teatru din Slobozia. Ecaterina Ladin, Gheorghe Ifrim și Mihai Călin au reușit să provoace publicului nu doar hohote de râs, ci și reflecții pe tema prieteniei.

Un cuplu de parizieni intelectuali apelează la o modă printre oamenii ocupați și stilați pentru a scăpa de cel mai bun prieten a lor. Soții organizează o cină de adio în care își răsfață prietenul cu muzica favorită, mâncarea preferată și vin vechi din anul în care s-a născut musafirul, pentru ca pe urmă să nu mai aibă nicio remușcare că nu îi vor mai răspunde la telefon.

Lucrurile par că o iau razna, iar personajele trebuie sa facă față unui șir de dezvăluiri delicate pentru prietenia lor.

Spectacolul a fost pentru cei peste 400 de spectatori care au urmărit piesa o modalitate ideală de a petrece o seară de sambătă, iar comicul irezistibil și buna dispoziție au fost savurate din plin de public.

Slobozenii sunt invitati din nou la teatru pe 12 februarie.

Cultura, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>