Miss Boboc Slobozia 2017

Titlul de Miss și Mister Boboc Slobozia 2017 a fost disputat de șapte concurenți, elevi în clasa a noua la liceele din oraș. Concursul de frumusețe, organizat de Direcția Muncipală pentru Cultură, a strâns la start patru fete și trei băieți, toți hotărâți să obțină mult râvnitul titlu de frumusețe. Concurenții au defilat în ținute de zi sau în pijamale și au strălucit în ținute elegante de seară (2 FEBRUARIE 2018).

O provocare pentru concurenți a fost proba de îndemânare desfășurată contracronometru. O farfurie plină cu zahăr în care se afla ascuns un inel, pe care candidații trebuiau să-l gasească fără să-și folosească mânile.

La final, juriul a decis câștigătorii. Titlul de Miss Boboc Slobozia i-a revenit Elenei Maria Neacșu de la Liceul Pedagogic Matei Basarab. Adolescenta iubește dansul și fotografia, iar în viitor își dorește să îmbrace uniforma de polițist.

Titlul de Mister Boboc Slobozia a fost câștigat de Marius Suvac, elev la Colegiul Național „Mihai Viteazul”.

Premiile au fost înmânate de câștigătorii concursului de frumusețe din ediția anterioară.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>