Consiliul Județean Ialomița angajează personal

Consiliul Județean Ialomița caută personal. Instituția se confruntă, în prezent, cu deficit de personal, fapt ce-i îngreunează activitatea. Consiliul ar mai avea nevoie de 70 de angajați pentru a funcționa la parametrii optimi. Pentru a da o șansă și tinerilor fără experiență, multe posturi vor fi transformate în debutant, iar salariul minim brut va fi majorat. Modificarea organigramei Consiliului Județean va fi supusă dezbaterii și aprobării consilierilor județeni în ședința din 19 februarie (16 FEBRUARIE 2018).

În cadrul aceleași ședințe va fi votat și bugetul județului pentru anul 2018. Cele mai importante investiții sunt în modernizarea drumurilor județene și a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia.

Pe ordinea de zi a ședinței din luna februarie se află și proiectul privind modificarea costului mediu lunar de întreținere a bătrânilor cazați în cele două azile aparținând Consiliului Județean, respectiv Balaciu și Fierbinți Târg.

Ședința din luna februarie are pe ordinea de zi 12 proiecte de hotărâri. Două dintre ele se referă la acordarea licenței de trasee unui operator de transport rutier pe rute din zona de vest a județului

Administratie, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>