Destin tragic pentru un tânăr de 21 de ani

Destin tragic pentru un tânăr de 21 ani din Gheorghe Doja. Bărbatul și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. În urma impactului extrem de violent, autoturismul s-a încolăcit pur și simplu în jurul sâlpului de beton pe care l-a rupt. Acesta se mai sprijinea doar în firele de curent electric și în resturile mașinii.Tânărul aflat la volan a murit pe loc (23 FEBRUARIE 2018).

Tânărul se întorcea de la Slobozia și mai avea doar 4 km până acasă. Aproape de intrarea în localitatea Gheorghe Doja a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate.

Din cauză că exista pericol de electrocutare, salvatorii nu au putut interveni decât după ce o echipă de la ENEL a întrerupt alimentarea cu energie electrică. Mașina a fost atât de distrusă, încât salvatorii și-au dat seama cu greu de numărul victimelor aflate în autoturism. Pompierii s-au chinuit aproape trei ore pentru a scoate trupul șoferului făcut una cu fiarele mașinii.

Familia tânărului este distrusă. Era singurul lor copil. Sătenii sunt șocați de cumplita tragedie și au numai cuvinte de laudă despre băiatul dispărut.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a afla exact cauzele care au provocat tragedia. Acesta este cel mai grav accident de circulație produs în județul Ialomița de la începutul anului.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>