Pasajul de la Drajna, mai aproape de realizare

Speranțe pentru șoferii care sunt nevoiți să aștepte zeci de minute la bariera de la Drajna. Până la sfârșitul acestui an urmează să fie realizate studiul de fezabilitate și proiectul pentru execuția pasajului peste calea ferată. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD Ștefan Mușoiu în cadrul unei conferințe de presă, unde parlamentrul de Ialomița și-a prezentat, alături de mai tânărul său coleg, deputatul Andrei Pop, activitatea din ultima sesiune parlamentară a anului 2017 (15 FEBRUARIE 2018).

De asemenea, se fac demersuri pentru realizarea sensului giratoriu din dreptul magazinului Lidl din Slobozia, fapt ce ar reduce considerabil numărul accidentelor în această zonă.

Deputatul Ștefan Mușoiu a prezentat și noile salarii din instituțiile deconcentrate din județ rezultate în urma revoluției fiscale.

La rândul său, deputatul Andrei Pop a făcut cunoscute opiniei publice proiectele legislative al căror inițiator este.

Un alt proiect se referă la realizarea unui forum economic în Ialomița în vederea facilitării investitorilor la nivelul județului.

Activitatea din Parlamentul României a fost continuată de cei doi deputați în teritoriu cu audiențe și vizite în localitățile județului.

Politica, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>