Viscol în prag de Mărțișor

Iarna a lovit și județul Ialomița. Vântul puternic a spulberat zăpada și a blocat traficul rutier. Mai multe turisme și microbuze au rămas blocate în nămeți. 33 de persoane au cerut ajutorul autorităților pentru a fi scoase din zăpada troienită. Oamenii au fost duși la adăpost. Pentru o bătrână de 83 de ani din Adâncata nu s-a mai putut face nimic însă pentru a-i salva viața. Bătrâna, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost găsită înghețată pe stradă (27 FEBRUARIE 2018).

La ieșirile din Slobozia s-au format cozi de mașini pe kilometri întregi. După ore în șir de așteptare, unii șoferi și-au pierdut răbdarea și s-au luat la ceartă cu polițiștii.

Codul portocaliu de viscol și ninsori s-a prelungit și pentru miercuri, 28 februarie. Avertizarea intră în vigoare la ora 6 și este valabilă până la ora 20. Toate școlile din Ialomița rămân închise și miercuri.

Eveniment, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>