“Secretul fericirii”, un spectacol cu final imprevizibil

Teatrul a devenit pentru locuitorii din Slobozia o nevoie reală. Ignorând codul portocaliu de viscol și ger, sute de oameni au venit la Casa Municipală de Cultură pentru a vedea un spectacol de teatru incitant. Piesa “Secretul fericirii” este o poveste actuală despre cum ne trăim iubirile și relațiile. Având în distribuție trei actori tineri și talentați, Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu, spectacolul abundă în replici pline de umor care stârnesc hohotele de râs ale specatorilor (27 FEBRUARIE 2018).

Piesa contabilizează fericirea unui cuplu, Tom și Ana, și a prietenului lor de familie, David. Cei doi bărbați, decid după o discuție despre fericire să își schimbe temporar între ei soțiile. Gluma se transformă brusc în dramă și apoi în tragedie.

Secretul este că fericirea vine cu o notă de plată, iar uneori, prețul plătit este unul foarte mare, pentru că atunci când se termină, fericirea lasă locul suferinței și răzbunării.

Următorul spectacol susținut la Casa Municipală de Cutură din Slobozia este pe 9 martie, ora 19.00, piesa de teatru “Elixir” îi aduce la Slobozia pe Maia Morgenstern și Marius Bodochi.

Cultura, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>