Femeile, sărbătorite de ziua lor la Ciochina

Pentru mămicile și bunicile din Ciochina, 8 Martie a fost o zi cu adevărat specială. Edilii le-au invitat la Căminul Cultural din localitate, unde, de ziua lor, au fost răsfățate cu muzică de calitate, flori și urări de prețuire și recunoștință pentru zâmbetele, încurajările, grija și alinarea pe care le aduc celorlalți în fiecare zi a existenței lor. De a lungul timpului, femeile au dat dovadă de curaj, înțelepciune și dragoste pentru familie și pentru neam, luptând și muncind alături de bărbați pentru țara pe care o avem astăzi. Toate acestea au fost surprinse în discursul omagial al primarului localității adresat femeilor din cele patru sate ale comunei de Ziua Mamei (8 MARTIE 2018).

Pe scena Căminului Cultural au urcat câțiva dintre talentații elevi ai Liceului de Arte din Slobozia coordonați de profesoara Emilia Bălan.

Melodiile populare le-au scos la dans pe doamne, care au profitat de moment pentru a se relaxa și a încinge hora.

La final, doamnele și domnișoarele au primit din partea edilului flori și urări de „La mulți ani !” cu multe primăveri senine.

Administratie, Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>