“Împreună pentru Marian !”

A alergat la maraton, însă acum își duce zilele imobilizat într-un fotoliu. O boală neuromotorie l-a lăsat aproape paralizat. Un bărbat din Slobozia are nevoie de ajutorul semenilor pentru a putea merge din nou. Alexandru Marian Claudiu are 44 de ani și în urmă cu mai puțin de trei ani era un om normal, care iubea sportul și viața. Nimic nu prevestea coșmarul prin care avea să treacă. Primele semne ale bolii au apărut la sfârșitul anului 2015, când a constatat că nu își mai putea mișca degetele de la picioare. Boala a evoluat rapid. A fost nevoie de o intervenție medicală de urgență, însă după operație afecțiunea s-a agravat și bărbatul nu a mai putut merge singur. Acum se deplasează cu foarte mare greutate cu ajutorul unui cadru metalic. Fiecare pas pe care reușește să-l facă cu greu este un adevărat chin pentru el.

Bărbatul, care lucra ca administrator al unui imobil privat din București, a fost nevoit să renunțe la slujbă și pentru că nu se mai putea descurca singur a venit la sora sa. Acum locuiește împreună cu familia acesteia într-un apartament cu două camere din Slobozia.

Marian obișnuia să meargă în fiecare duminică la biserică atunci cand era în capitală. Aici l-a cunoscut pe Gigi Becali. De afltfel, omul de afaceri l-a ajutat și i-a plătit primele investigații medicale, însă acum bărbatul are din nou nevoie de ajutor .

O intervenție chirurgicală la o clinică din Istanbul i-ar da lui Marian șansa de a merge din nou. Din păcate familia nu dispune de banii necesari pentru operație. Costurile, care includ și tratamentele cu steroizi pentru refacerea mușchilor atrofiați din cauza bolii, ajung la 30.000 de euro, o sumă mult prea mare pentru veniturile lui Marian, care se reduc la 1700 lei lunar, bani care însumează o pensie de handicap și una pe caz de boală. Singura speranță este la oamenii cu suflet mare care îl pot ajuta să strângă banii necesari pentru operația din străinătate.

Cont LEI RO93 RNCB 0065119446840001
Cont EURO RO28 RNCB 0065119446840007
deschise la BCR pe numele Alexandru Marian-Claudiu
Donează 2 euro printr-un SMS la numărul 8824

Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>