Bloc operator nou la Spitalul Județean Slobozia

Spitalul Județean de Urgență din Slobozia se modernizează. Consiliul Județean a semnat contractele de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală prin care urmează să fie construit un bloc operator și să fie reabilitată și dotată incinta spitalului. În acest sens,consilierii județeni vor vota, în ședința din 26 martie, rectificarea bugetului județului pentru acest an (23 MARTIE 2018).

Tot în ședința din luna martie, aleșii locali vor analiza propunerea managerului spitalului din Slobozia de a înființa în Policlinica unității sanitare un cabinet nou de chirurgie plastică și microchirurgie reconstuctivă. Totodată, va fi supusă dezbaterii și alocarea sumelor necesare reabilitarii unor porțiuni din drumurile județene.

Un alt punct de interes de pe ordinea de zi se referă la aprobarea cofinanțării pentru realizarea podului peste râul Prahova de la Dridu.

Consilierii județeni vor vota și concesionarea a peste 2500 ha de teren arabil din proprietatea județului aflate pe raza comunelor Vlădeni, Alexeni, Giurgeni și Gura Ialomiței cu prețuri de licitație pornind de la 200, respectiv 1000 lei hectarul în funcție de calitatea și destinația pământului.

Administratie, Sanatate, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>