Liberal cu tupeu, a blocat un drum public

Tupeu incredibil al unui șef PNL. Bărbatul a îngrădit un drum public deranjat de faptul că vacile satului ajungeau pe un teren folosit de el. La capătul drumului a ridicat o barieră care oprește accesul oamenilor pe strada respectivă și a depozitat tone de moloz în zonă. Acum primăria vrea să dărâme obstacolul ridicat ilegal și a făcut plângere la poliție (20 APRILIE 2018).

Se întâmplă în satul Misleanu din Ialomița, acolo unde șeful PNL, Nicolae Pârvu, a blocat cu de la sine putere un drum comunal. Oamenii spun că strada este blocată de ani buni și că oricine ar vrea să treacă pe acolo pentru a ajunge la terenurile din câmp este nevoit să facă un ocol pe la marginea satului.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu mai pot trece pe strada respectivă de când calea de acces a fost blocată de consăteanul lor.

Primarul comunei spune că liberalul încalcă legea

Primăria vrea să elibereze acum drumul blocat și a făcut plângere la poliție.

Social, Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>